Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

«Αντηχήσεις» με τον Βαγγέλη Μπουλουχτσή στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Υπό τον τίτλο «Αντηχήσεις» ο  Βαγγέλης Μπουλουχτσής θα παρουσιάσει ambient αυτοσχεδιασμούς και ρυθμοτοπία με σόλο μπάσο, στο Θυμωμένο Πορτραίτο (καποδιστρίου 20, τηλ. 2651068550) την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στις 22.30 με ελεύθερη είσοδο.
Δίνοντας έμφαση στην μεγάλη ποικιλία  ηχοχρωμάτων που παρέχει το μπάσο και έχοντας σαν άξονα τον αυτοσχεδιασμό, ο μουσικός συνθέτει επί τόπου έναν ηχοποιητικό κόσμο, καθώς αλληλεπιδρά με ένα πλέγμα αντηχήσεων παραγόμενων ηλεκτρονικά.
Αρκετά κοντά στο πνεύμα του μινιμαλισμού και διευρύνοντας συνεχώς έναν ιστό ιδιαίτερων ηχορυθμικών μοτίβων (rhythm scapes), ο μπασίστας φιλοδοξεί να στήσει ένα ηχοχρωματικό σκηνικό, όπου ο κάθε ακροατής θα αφήνεται στο δικό του μουσικό ταξίδι.
Η βραδυά θα κλείσει με τις Συνηχήσεις μια σύμπραξη επι σκηνής με φίλους οπου σε διάφορους σχηματισμούς (duos, trios κλπ) θα παρουσιαστούν κομμάτια απο επερχόμενους δίσκους τους, διασκευές αλλά και αυτοσχεδιασμοί.
GUESTS:
Περικλής Μπουλουχτσής http://www.myspace.com/ommamusic                              
Αντώνης Λιβιεράτος, http://www.myspace.com/dratomikband                               
Γιάννης Τρυφερούλης http://www.myspace.com/tryferoulis, http://www.sigmatropic.gr
Σωτήρης Δεμπόνος, www.myspace.com/farwestdances                                       
Γιώργος Κίτσιος, http://www.livieratos.gr                                             
Βασίλης Λαγδάς, http://www.facebook.com/vasilislagdas    
Ο Βαγγέλης Μπουλουχτσής είναι γεννημένος στα Γιάννενα. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος σε σύνολα όπως, Κεφάλαιο 24, Hobbit, Όμμα, με τα οποία έχει δισκογραφική παρουσία. Ως μπασίστας έχει πολύχρονη επαγγελματική δραστηριότητα στο στούντιο και σε συναυλίες, ενώ έχει ασχοληθεί με διάφορες τεχνικές και στυλ του ηλεκτρικού μπάσου με ιδιαίτερη  προσέγγιση στο ηχόχρωμα.
Info:  www.myspace.com/ommamusic, www.myspace.com/kefalaio24